sábado, 3 de mayo de 2008

La gran final, 2000€

Els “supporters” del Manchester United y Chelsea que vulguin seguir els seus equips a la final de la Champions League, a Moscu, tindran que fer un gran esforç per pagar els alts preus que s’han establert. El pressupost de l’aficionat ha de diferenciar tres o quatres apartats. Visat, vol, entrada i hotel, en cas de voler dormir a Moscu. En total uns 2000€.

La polèmica va sorgir quan el govern rus va declarar l’obligació de tramitar un visat per poder entrar al país. Això va provocar que el gestionament d’entrades per la final es veies alterada. Paral·lelament a causa del cas Alexander Litvinenko s’ha declarat segons fons oficials que el preu del visat augmenta un 50%. Duncan Daso, seguidor del Manchester declara que és una “vergonya, encara ens volen exprimir mes diners”.

Els 50.000 aficionats anglesos que es preveu viatgin a Moscu hauran d’afrontar una despesa molt important. Els preus dels viatges Londres – Moscu oscil·len entre els 600€ i 700€ segons l’empresa E-dreams. En cas que els “supporters” decideixin fer nit a la capital rusa per celebrar el triomf o per pair la derrota hauran d’abonar, a causa de la poca disponibilitat, entre 1000 i 2000€ per habitació. Segons les fonts que s’han consultat es molt complicat trobar habitació a hores d’ara a Moscu per la nit del 21 de maig, per aquest motiu la majoria d’aficionats decidiran tornar a Anglaterra la mateixa nit del gran esdeveniment futbolístic.

L’entrada al Estadi Olímpic Luzhniki, on es celebra la gran final oscil·la entre 80€ i 300€, depenent de la zona escollida.

La UEFA ha volgut donar l’oportunitat a Rússia de participar activament a la Champions League per augmentar la popularitat de la competició al país però sembla ser que l’aficionat anglès no està del tot satisfet amb les gestions del polèmic president de la UEFA, Michel Platini.

S'adjunta mapa de l'Estadi Olímpic Luzhniki





Ver mapa más grande

No hay comentarios: