jueves, 10 de abril de 2008

A per la Tercera!!!

El Barça va fer el partit que tenia que fer. S’han acabat els temps de joia futbolística, apartem de la memòria aquells gols, aquelles jugades i esperem que el nostre entrenador recordi aquells anys al futbol italià i així poder aixecar la tercera.
Necessitem força, orgull i afició. Tots junts podrem contra el Manchester. Ferguson, entrenador vitalici del Manchester United, comença a reservar futbolistes per l’anada de la semifinal, els anglesos també ens respecten. Som el Barça!! No ho oblidem, recordem que Messi estarà preparat per destrossar a Ferdinand, Neville, Silvestre, Pique, Hargraves, Evra i qui faci falta. Força Messi!!
Poder és el moment d’apartar la lliga i concentrar-se amb la màxima competició mundial en quan a clubs. El Madrid tornarà a guanyar la lliga gràcies al Barça però si guanyem la Champions nosaltres serem la notícia i el centre del món futbolístic. Tots els grans jugadors voldran jugar amb nosaltres, els joves somiaran amb el Barça i recuperarem allò que alguns s’han cargat amb dos anys.
El gran problema que tenim, allò que ens causarà grans problemes són les possibles sancions que esperen als nostres defenses per acumulació de targetes. Puyol intel·ligentment es perd el primer combat, espero que Gabi es perdi la tornada i així els nostres centrals estarien en una hipotètica final. Yaya estigues tranquil, poderós, no facis gaires faltes i amb sort no veuràs la groga i els tres cracks estareu preparats per la cita a Moscou.




Desitjo estar a Moscou.
Visca el Barça







No hay comentarios: